Kennisdag voor sloopmachinisten high reach 2023

Kennisdag voor sloopmachinisten high reach 2023

vrijdag 17 november 2023 | 9.00 uur - 16.00 uur

Locatie SOMA College Harderwijk

Meld je nu aan! 

Waarom deze Kennisdag?

Het slopen van gebouwen hoger dan 20 meter komt steeds vaker voor en dat zal de komende jaren verder toenemen. High reach sloopmachinisten zijn de aangewezen specialisten om ingezet te worden bij deze sloopprojecten. De vraag naar dit specialisme neemt dus toe. Binnen deze bijzondere groep van sloopmachinisten is heel veel kennis en ervaring aanwezig. Het doel van de Kennisdag is om kennis en ervaring en natuurlijk ook vaktrots te delen en om van elkaar te kunnen leren. 

In november 2021 heeft SVS in samenwerking met VERAS een eerste Kennisdag georganiseerd speciaal voor (toekomstige) sloopmachinisten high reach. Dit was een groot succes (bekijk de terugblik) en daarom organiseren we op 17 november 2023 weer een Kennisdag!

 

Voor wie is deze Kennisdag bedoeld?

Uiteraard is deze dag bedoeld voor de high reach sloopmachinisten binnen jullie bedrijf. Maar, machinisten die de ambitie en interesse hebben om mogelijk door te groeien naar high reach sloopmachinist zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Wat kun je verwachten?

Een interessante, leerzame en leuke dag! Het programma is gevarieerd en gericht op kennis delen en van elkaar leren. Onderdeel van het programma is een demonstratie op het buitenterrein. Er is veel ruimte voor interactie en het ontmoeten van mede sloopmachinisten. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname en een hand-out van alle presentaties. Binnenkort kunnen we je inhoudelijk meer vertellen over het programma.

Bijdrage

500 euro per deelnemer, inclusief lunch.

Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden. Je kunt ook als bedrijf meerdere sloopmachinisten in één keer aanmelden, maximaal 5 per aanmeldformulier. Van iedere deelnemer hebben we de voornaam en achternaam nodig, zodat we deze correct kunnen vermelden op het certificaat van deelname dat iedere sloopmachinist aan het einde van de Kennisdag ontvangt. Machinist verhinderd? Afmelden kan kosteloos via het secretariaat van SVS tot uiterlijk drie weken voor de Kennisdag. Uiteraard kan een bedrijf een andere sloopmachinist laten deelnemen in plaats van de verhinderde sloopmachinist.  

Meld je nu aan! 

Contact

Bezoekadres

Rijksstraatweg 69

4194 SK Meteren

Postadres

Postbus 159

4190 CD Geldermalsen

Contact

0345 - 471392

info@sloopopleidingen.nl

Agenda

Bekijk wanneer onze opleidingen en cursussen worden gegeven.

Naar Agenda

Nieuws

Bekijk de nieuwsberichten van Stichting Vakopleidingen Sloopbedrijf. 

Naar nieuwsberichten

Cursus

Voorman sloopwerken

Wil je je technische kennis van de sloop verbreden of verdiepen? Wil je ook personeel op de slooplocatie aansturen? Dan is de cursus Voorman sloopwerken iets voor jou!

Meer informatie

Cursus

Sloopregelgeving

In deze tweedaagse cursus lichten we de toepassing van wet- en regelgeving in de slooppraktijk op een heel praktische en toegankelijke wijze toe.

Meer informatie

Opleiding

Uitvoerder sloopwerken

Opleiding voor 'startende' en ervaren uitvoerders om de uitvoering van een sloopwerk (nog beter) voor te bereiden, te organiseren, aan te sturen, te bewaken en op te leveren.

Meer informatie

Opleiding 

MBO Slopen

Beroepsopleiding waarin je in twee jaar een erkend diploma MBO Sloper (niveau 2) kunt behalen. 

Meer infomatie