Kennisdag voor sloopmachinisten high reach 2023

Op 26 november 2021 organiseerde SVS samen met branchevereniging VERAS de eerste Kennisdag voor sloopmachinisten high reach. Het doel van de Kennisdag is om een groep (aankomende) sloopmachinisten high reach bij elkaar te brengen om kennis en ervaring en natuurlijk ook vaktrots te delen en om van elkaar te kunnen leren. De Kennisdag in 2021 was zeer geslaagd. Bekijk hier de terugblik


Interessepeiling Kennisdag voor sloopmachinisten high reach 2023

Het succes van de eerste Kennisdag smaakt naar meer. SVS en VERAS zijn daarom voornemens om ook in 2023 een Kennisdag voor sloopmachinisten high reach te organiseren. Via onderstaande korte enquête willen we peilen of hier interesse voor is. Bovendien zijn we benieuwd naar mogelijke ideeën of suggesties die sloopbedrijven en sloopmachinisten hebben voor de invulling van de Kennisdag.

 

Graag vragen we u daarom om onderstaande interessepeiling in te vullen. Hartelijk dank alvast!


Interessepeiling Kennisdag voor sloopmachinisten high reach 2023

Vraag 1.


Heeft uw bedrijf interesse om sloopmachinisten deel te laten nemen aan een Kennisdag voor sloopmachinisten high reach in het najaar van 2023?

Vraag 2.


Vraag 3.


Vraag 4.


Wilt u op de hoogte gehouden worden over de Kennisdag voor sloopmachinisten high reach en de uitkomsten van deze interessepeiling?

Vraag 5.


Contact

Bezoekadres

Rijksstraatweg 69

4194 SK Meteren

Postadres

Postbus 159

4190 CD Geldermalsen

Contact

0345 - 471392

info@sloopopleidingen.nl

Agenda

Bekijk wanneer onze opleidingen en cursussen worden gegeven.

Naar Agenda

Nieuws

Bekijk de nieuwsberichten van Stichting Vakopleidingen Sloopbedrijf. 

Naar nieuwsberichten

Cursus

Voorman sloopwerken

Wil je je technische kennis van de sloop verbreden of verdiepen? Wil je ook personeel op de slooplocatie aansturen? Dan is de cursus Voorman sloopwerken iets voor jou!

Meer informatie

Cursus

Sloopregelgeving

In deze tweedaagse cursus lichten we de toepassing van wet- en regelgeving in de slooppraktijk op een heel praktische en toegankelijke wijze toe.

Meer informatie

Opleiding

Uitvoerder sloopwerken

Opleiding voor 'startende' en ervaren uitvoerders om de uitvoering van een sloopwerk (nog beter) voor te bereiden, te organiseren, aan te sturen, te bewaken en op te leveren.

Meer informatie

Opleiding 

MBO Slopen

Beroepsopleiding waarin je in twee jaar een erkend diploma MBO Sloper (niveau 2) kunt behalen. 

Meer infomatie